Monitoring

Dnevni pregled medijskih izvještaja o vama, vašoj organizaciji, vašim predstavnicima ili konkurentima, vašim temama od značaja ili interesovanja, koje svakodnevno pratimo u crnogorskim, regionalnim ili globalnim medijima

Research

Kvalitativnim istraživačkim metodama vršimo dublju analizu ponašanja, stavova i uvjerenja sa ciljem razumijevanja motivacije i potreba ciljnih grupa, kao i utvrđivanja faktora koji utiču na njihove odluke. 

Production

Na osnovu rezultata analize pružamo usluge unaprijeđenja, korigovanja ili redefinisanja komunikacione strategije, uz izradu rješenja u domenu grafičkog i web dizajna, AV produkcije, event menadžmenta i online aplikacija. 

Kompanija Ninamedia specijalizovana je za praćenje i analizu medijskog sadržaja, istraživanje tržišta i javnog mnjenja i pružanje usluge u razvoju različitih oblika komunikacionih rješenja i alata namijenjenih strateškom pozicioniranju modernih poslovnih sistema. Zahvaljujući primjeni najsavremenije metodologije, kompanija trenutno reaguje na zahtjeve klijenata pružajući sveobuhvatnu podršku 24 sata dnevno, 365 dana u godini, na tržištima Srbije, Crne Gore i Slovenije.


    DaNe


    Monitoring (Press Clipping)Buzz Monitoring


    TOP